Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När samvetet har somnat…


…och hornen växer


då vill jag inte längre ha tålamod

då vill jag sätta mig i bilen

sätta farthållaren på ”långt över tillåtet”

stereon på ”tinnitus-varning”

köra hela natten

sladda framför din port

rusa upp för alla trapporna

slita upp dörren och ropa



- KOM! NU ORKAR JAG INTE VÄNTA LÄNGRE!




Och kanske efter att du förvånat blinkat sömnen ur ögonen




följer med…








Övriga genrer av Mareld
Läst 564 gånger
Publicerad 2006-09-10 08:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Vilken härlig och fartfylld text!
Sånt gillar jag! Jag hoppas att jag
också ska bli djärvare och trycka ner gasen
utan att tänka på om det står någon i vägen*
2007-01-01

  Starfish
Vilken skön text! Fullkomligt befriende och anarkistisk!
Go for it!
2006-12-17

    Camillaa
Speciella beskrivningar,men det är dom som gör texten så bra :)
/ C *
2006-10-08

  Shininkagemusha
Låter inte så djävulusiskt. Bara drivet.
2006-10-08

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Gillar dina beskrivningar, tinnitusvarning, så bra! =)
2006-10-02

    Mirs
Haha!! så där skulle jag oxå vilja göra med du vet vem... Jag kan se dig framför mig!!
2006-09-11

  Howlit
ja, jäklar om du hade vågat... Vad skulle kunnat hända tror du?
jag hade blivit vanvettigt glad om nån gjort så för mej...=)
2006-09-10

  Anders P VIP
vild åtrå väl skildrat, man anar av titeln som leder direkt in i dikten att det skulle medföra långtgående konsekvenser att omsätta tanken i handling.
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld