Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När får jag dansa igen?


Du tog mig lätt och gav mig fart
i en sugande vals
Du famnade mig underbart
mina armar runt din hals

Ögon som brinner och lava mot min hud
så lätt över nybonat trä
Läppar som anas strax intill min skrud
ditt ben stryker mot mitt knä

Din styrka som spelar när du böjer mitt liv
aldrig voro jag rädd att falla
Men vart tog den tiden för driv
jag saknar så minnena alla

I månens knallgulvita öga stint
jag nu ensam dansar på tå
En längtan faller ibland på mig blint
En längtan att en gång bli två




Fri vers av MuninWolflady
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-09-10 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady