Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under Leopard mönstrat tyg, gamla Bröst och alltför mycket Smink

 

finns ett hjärta av klor

ett hjärta som inte kan rena hennes simbassäng 

för efter var gång hon badar finns fortfarande stanken av människans ruttna ego kvar

 

-- ännu en hemsk dokumentär på TV* --

 

bakom Gardiner och fastspikade Fönsterbrädor; har vi alla vårt egna lilla dårhus. Därför isolerar vi våra väggar,

för att hålla värmen kvar 

 

för att strypa ekot i våra liv, i mitt liv

i ljudvågor

 

är DU mitt eget eko,

mina ord studsar tillbaka mot din perfekta mask

av hud..

som tur är,

 

älskar jag mig själv




Fri vers av längesendan
Läst 663 gånger
Publicerad 2006-09-10 16:09



Bookmark and Share


    kamerakåt
underbar text, finns bara ett ord för den här texten; klockren <3
2006-12-29

  frig
vackert och starkt

stycket med "Därför isolerar vi våra väggar,
för att hålla värmen kvar"
kan vara något av det mest genialiska jag har läst
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

längesendan