Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi talar inte samma språk men jag förstår ändå vad du säger


flickan gav pojken en sista frågande blick

sedan slöt de båda ögonen




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 974 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-10 18:23



Bookmark and Share


  ia VIP
ja men ja, fullkomligt underbar..
så nära så nära man kan...
det är så det ska vara

samförstånd utan ord
2007-11-28

  Lyckohäxan Enediel
Åh va härligt! Det sägs att ord är det sämsta sättet att kommunicera...och det vittnar din dikt om!
Snyggt!
2007-11-28

    Vingeling
Vila i samförstånd och låta tystnaden tala...
så öppet
för tolkning

Titeln är så viktig!
Vilket ögonblick du fångat.
Så bra jobbat!
2006-11-05

    Glöd
Det är så vacker att läsa. Tänk att så lite kan säga så mycket. Du kan konsten att placera ord rätt för att känna dess innebörd! vackert!
2006-10-18

    ej medlem längre
Vackert och gripande, härlig enkel läsning!
2006-10-16

    ej medlem längre
Jag tolkar det som de tog livet av sig..tillsammans..har kanske en mer morbid tolkning *L*
Fin var den iallafall!
2006-09-25

  Queen_of_Rain
de där tillfällena när ord inte behövs fångar du så vackert här
2006-09-18

    ej medlem längre
Sekunden före den allra första kyssen,
enligt min tolning... *ler*
2006-09-13

  anneluca
*vänder o vrider rubrikens ord* Vi talar samma språk och förstår ändå inte varann.... Nej, jag gillar din bättre. Mycket bättre! :-)
2006-09-13

    rainbow
fantastiskt vad mycket bilder man kan få till dessa två rader..
gillar att du lämnar det osagt.. gillar allt. mycket. fantastiskt är rätt ord.. när du når ut så att alla kan tolka på det sätt de själva kan relatera till.. själv sitter jag i en känslostorm nu. vackert är det..
2006-09-12

    Oprofessionell
kraftfull.
2006-09-12

  Bodil Sandberg
Jo det är ju så...man behöver inte tala samma språk för att förstå varann...man kan tala med ögonen...och sen...ja sen kan man sluta dem och bara njuta(ja det är min tolkning här)
2006-09-11

  Ezo
wow!
så få ord
så många bilder
2006-09-11

  Ms Lovecraft
Vi talar samma språk men jag förstår ändå inte vad du säger ;)
2006-09-10

  alfa VIP
Hmmm...mysigt, eller?
Fri att tolka? Jo, nog är det så. Alltid.
Eftersom det endast nämns två ögon,
så är det kanske två cyklop du beskriver?
Hmmm...mysigt, eller?
Jo, det kan det nog vara ändå...

Oavsett så lyckas du att med minimal text
och en pekande rubrik
fängsla oss som läser, som vanligt.

Snyggt! Tack!
2006-09-10

  Markattan
Fantasieggande rader...
2006-09-10

  prinscess VIP
lite mystisk
men det är som två älskande
somnar lugnt in i varandras famn
Bra skrivet
2006-09-10

    ej medlem längre
ah!
vad ska man säga,
lika språk eller
inte,
jag trillar!
2006-09-10

  Cris
Vad gulligt.. hm..
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP