Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon komprimerade till ett med blod välsignat lakan.

När kärleken smyger
sig på, kan man vara osäker då?
För jag smälter av dina ögön,
smälter till en liten klump.

Och ditt leende gör mig tokig.
Det snurrar runt i mitt huvud

det är så fint.

Snälla förvinn inte.

Fortsätt med att
väcka de sovande fjärillarna.

Fortsätt med att
rubba mina ritualer.

förvinn inte bort
bland flickjägare
och hjärtkuddar,

för de är köpta på IKEA.

Och lågbudjetkärlek
är inget för dig.

Låt mig köpa ett lakan.
Måla det rött
med glädje och blod.
Skriva ner allt
som rymms i dina ögon.

Låt vinden få fånga det.

Låt det få flyga sin av
blod och kärlek bestämda väg.

Om min kärlek då är tillräckligt stor



finns det i din famn
när du vaknar.

Det ska aldrig förvinna.





Fri vers av verkligen
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-11 21:55



Bookmark and Share


  hallon
jag har en liten fråga oskar, vem är hon?
2006-12-21

  däven
shit oskar. jag är helt stört imponerad!!! skaffa dig en flickvän och ge henna allt!
2006-09-15

    Camillaa
Känslan är för svag
men deet ätr ju bara min åsikt
2006-09-12

    narcoleptic
oh jätte fint.. känslor som liksom når fram..
2006-09-12

    Mortalis
Den här har sånt flyt och känsla. För mig är det bara att tacka och ta emot och säga att den var väldigt bra.
2006-09-11

  Queen_of_Rain
lite långt men ooo vilken känsla du fångar
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen