Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika världar


Lyssnar noga
för att höra
dina outtalade ord

Tittar noga
för att se
dina oskrivan rader

Skriker högt
för att nå
dina döva öron

Slänger slantar
i önskebrunnen
för att få en platts
i din värld

Hoppas ofta
att du ska träda
in i min värld

Du varken ser eller hör mig
för du har inte TID




Övriga genrer av solglimt
Läst 622 gånger
Publicerad 2006-09-10 21:16



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Ja ofta befinner vi oss i olika världar...främmande för den nästa...då får man bygga en bro...och sen försiktigt pröva om den håller för båda - gör den inte det så finns det andra som väger lättare i samspel med dig - din dikt är mycket bra skriven!!!
2006-09-14

    Cajsa
Fint skrivet till din vän
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt