Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värme eller kyla eller kanske bara förvirring

jag tror
att det är sättet
din handflata bränner
mot min höft
utan att värma
eller
sättet dina fingrar
fastnar i mitt hår

det är som om
du aldrig riktigt når fram
hur hårt du än håller
hur mjuka dina händer än är
eller hur varm din hud än är
för du är så varm älskade
men dina varma kramar
når inte under min hud



vi försöker
men det känns alltid
lite klumpigt och fel
som om vi inte vågar
se vad som händer
om vi faktiskt känner
och inte bara rör

kanske om du öppnade ditt eget hjärta
istället för att ligga tyst och fundera över
hur du ska lyckas ta dej in i mitt
för om du bara tittade efter
skulle du se att det redan är uppslitet
det är bara att gå in älskade
du får gärna försöka laga det
nu när du ändå är här



du vet hur det är
närmre kan man nog inte komma
utan att blanda in känslor, kärlek,
hjärtan, drömmar och allt det där

och närhet
måste inte innebära
att man faktiskt
är där
närhet
är bara frånvaro i duett
älskade,
kom hit och gör mej komplett



det är svårt
att inte tina upp frosten kring mina känslor för dej
när du kommer hit med dina händer, armar och värme

i din famn
har frostade känslor inte en chans

men även när känslorna
står i brand och hjärtat skriker
så är det fortfarande så kallt
det är så kallt här älskade


det spelar inte längre någon roll
vad du gör med mej
jag slutar aldrig frysa








Fri vers av Trubbel
Läst 778 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-11 21:17



Bookmark and Share


  edvin medvind
Jag gillar nervositeten, tveksamheten... den känns verkligen.
2007-04-21

  isabel louise
Jag instämmer med alla andra.
Gu va bra du är!
2007-03-19

  Piece
3 ord: Sjukt- bra - text (:
2007-02-07

  temugg
fantastiskt. bra rubrik också.
2006-12-21

  Jessica Ewa
Väldigt vackert och insiktsfullt! På sina ställen är formuleringarna magiska!
Kramar // Jessica Ewa
2006-09-28

    rainbow
vad bra du är! verkligen! du lyckas få fram tveksamheten, viljan att det ska funka..

"som om vi inte vågar
se vad som händer
om vi faktiskt känner
och inte bara rör"

rädslan för alla de där starka känslorna och att de ska vara så överväldigande.. att det är säkrast att hålla varandra på avstånd eller med den där muren emellan.. just in case.. jag säger det igen: vad BRA du är!!
2006-09-11

    ej medlem längre
och du gör det igen, sweetie.
tar andan ur mig!
2006-09-11

  Marlene Anna Linnéa
jag tar till mig dina ord.. inledningen griper tag i mig i alla fall. det här är något som jag behöver lära mig förstå:

"kanske om du öppnade ditt eget hjärta
istället för att ligga tyst och fundera över
hur du ska lyckas ta dej in i mitt"

det känns det här.
2006-09-11

    Camillaa
vacker :)
/ C *
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel