Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag

Molntäcket har bäddat in
måndagen

Lagt sordin på takåsarna
och postlådsraden




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 189 gånger
Publicerad 2006-09-11 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga