Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text om att vara psykist utmattad av livet och av handligar man gjort


inte i min själ

tomheten i min själ, speglar inte min vardag
stressen att vara social och jobba
stressad av att vara hemma själv,
späningar i kroppen, skakar.
Livet är ett problem utan lösning.
varför gör jag nått som jag moraliskt sett inte gillar,
som jag hatar!
jag måste jobba med mig själv.. men jag orkar inte ta tag i mitt liv.
Stängt av känslorna nu. känner bara tomt.
jag lever i mitt huvud inte i min själ.




Övriga genrer av silwermoon
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-11 12:39



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Loving da last part, mystiskt på något vis, den säger på mycket.
2006-09-11

    luta
sista raden greppade mig och mest den eller nästan bara den men i know what you mean girl...:)
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

silwermoon
silwermoon