Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Noterar höstlöven ovan mig...


Jag går under


Jag går under

varje dag

I går gick jag

t.o.m. under en bro




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 884 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-09-11 14:50



Bookmark and Share


    Skrotis77
*hi hi*

den var bra....... *ler*
2007-01-22

  Carola Jeryd
Gå inte under någon stege bara kära du...
Du kanske kan hitta en VIAdukt och
övergå till något annat - uppleva ett riktigt under!
trevlig liten tänkvärd historia!
Tack och Kramiz
2006-11-23

  Vildaste
ja varför gör vi det hela tiden?
bra/vilda
2006-11-13

    Ebbapunkt
Tycker om ditt sätt,som får mig att dra på munnen / Ebba
2006-09-16

    ej medlem längre
De här korta raderna var fyndigt!'
BRA! Skrivet./Danne
2006-09-16

  Sanningsägaren VIP
jag tror du skrivit fel
det ska stå
"jag är ett under"
2006-09-11

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Humor och allvar i ett, bra!
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris