Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du jag vill vara mest med.

Jag tror att jag är kär, kanske.
Men det är obesvarat.
Hon vet nog om.
Men struntar att svara.
Att mötas under en lång tid.
Är svårt men jag hoppas att hon vet att jag finns.
Men tänk om hon har en annan.
Då skulle mitt halv tomma hjärta bli helt tomt.
För mycket är du.
Kanske du läser det någon gång, jag tror det, och hoppas.
Men skulle vi funka.
Vi känner ju varandra inte så bra.
Men åt andra sidan kanske det är bra.
Vi kan hitta sätt att lära oss det, så att vi blir som gifta.
Alltså att vi typ fortsätter varandras meningar.
Vi skulle kunna hitta på en massa ihop.
Mesta av tiden.
Men mycket buss eller varför inte cykel blir det kanske.
Om du inte flyttar in.
I mitt rum.
Det finns nog plats om vi båda bantar.
Det skulle vi kunna göra tillsammans.
Vi får åka till Ikea och äta två gånger i veckan.
Högst.
Det skulle vara mysigt.
Och de längre perioderna vi träffas skulle, om det blev vi, bli fantastiska.
Vi skulle kunna bada, sola, resa, promenera.
Det skulle vara som en saga.
För såååå mycket jag drömt och tänkt.
Om oss.




Övriga genrer av Carl
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-09-11 17:39



Bookmark and Share


  livet
åh vad gulligt. att du ens klarar av att vara sådär positiv.. den var skön den här :)
2007-03-20

  Laijza
Mycket härlig tonårstext om den naiva kärleken och tron på livet, sig själv ja allt det där. Giller speglingen till din tid!
2006-12-08

  Lollan_
rolig spännande intressant text det där! :)
2006-09-17

  Freya
"Det finns nog plats om vi båda bantar."

: )

Gullig text..

/Freya

--
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl