Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
iden till den här dök upp i skalen en augustikväll på min lokala pub. det var ganska så dött, och jag stod och hängde vid bardisken...augusti 2003....jag funderade på vad man skulle kunna göra med rätt sällskap och om man befann sig någon annanstans....va


Skumbad


Släng av dig alla kläder och kom som du är
Det finns ett bad som väntar, jag väntar där
Kom till mig där jag befinner mig i fukt och arom
Så drömmer vi oss tillsammans långt här ifrån
Vad gör det om höstskurarna kommer på en rad
Då vi krupit ner tillsammans i ett stort skumbad

Vad är det som döljs i ett hav av frotté
Ta av dig morgonrocken så att jag får se
En fröjd att se dig sakta sjunka ner i skum
Och så fyller vi varandras inre tomrum
Höstskurar tycks inte göra någon människa glad
Men vad gör det då vi ligger här i vårt skumbad

Där på kroken hänger varma sköna badlakan
Och väntar medan vi har vatten till hakan
I vattnet flyter våra kroppar närmare varandra
Händerna finner våt hud och blickarna får vandra
Där utanför ligger en våt och kall ensam stad
Här inne ligger vi du och jag i ett varmt skumbad

Under vattnet kittlar jag lekfullt dina lår
Och jag andas in doften från ditt våta hår
Skum och vatten som smeker din kropp
Och du luktar så otroligt gott från tå till topp
Höstens löv singlar från träden i höstens parad
Medan vi två kysser varandra i ett varmt skumbad

Trevande, smekandes varandra med en svamp
Två upptäckande människor i frestelsens kamp
Jag kysser bort droppar från din våta panna
Och du säger att du kommit för att stanna
Där ute är det mörkt och dina dikter fyller dina blad
Men våra själar trivs bäst tillsammans i ett skumbad

Sen ska vi kliva upp ur badet och torka varandra
Kyssas och smekas det är bara vi och inga andra
Om vi vill kan vi se vad som händer efter ett tag
Vem vet, allt kan hända så länge det är du och jag
Kanske vi kan älska i levande ljus till en ballad
Följa lustarna som väcks tillsammans i ett skumbad




Fri vers av PPQ
Läst 634 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2003-12-09 13:01



Bookmark and Share


    tramp
Ett drömbad !

Härlig !
2010-01-14

  lodjuret/seglare VIP
försökt dig på blankvers någon gång?
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ