Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tysta hjälpen

att få hjälp utan förklaring
att få hjälp utan frågor
att få hjälp utan dömmande
att få hjälp utan råd
att få hjälp utan förmaning
Det är STORT
Jag hade glömt bort
för länge sedan
att det är en av de största gåvorna,
att få hjälp på riktigt,
i tystnaden, kravlöst,
det är öppningen till miraklet
och återvändandet,
till källan inom varje människas mittpunkt
jag trodde aldrig att någon ville hjälpa mig
så jag hade slutat be om hjälp
för länge sedan, det var säkrast så….
från och med då kunde jag aldrig
tillåta mig att vara hjälplös
Det var då kylan spreds sig i min kropp
men jag märkte inte det då
Jag trodde ju att jag var STARK
En stor stark ?




Fri vers av lifeforce1
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-09-11 21:36



Bookmark and Share


    wilja
du skrev så bra att jag var tvungen att kika vidare...

dikten andas ärlig tacksamhet, väldigt fint.
ensam är inte stark, ensam är bara... ensam.
sen är det en annan sak att ensamma ibland har en enorm styrka.
2006-12-19

    fina
tycker om....känner igen...kram
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1