Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaragdögon

Jag ser dom gråta
Tårarna rullar ner
för kinderna
Hon gör sitt bästa
för att dölja tårarna
Hon verkar ha svårt att förstå
skönheten i reningen
frigörandet av det förtryckta
Jag tittar igen
jag ser mjukheten
jag ser ödmjukheten
jag ser livet
jag ser klarheten
jag ser nyfikenheten
jag ser barnet
jag ser visdomen
Jag ser skönheten
i det nya ljuset som strålar ut
från dina Smaragdögon




Fri vers av lifeforce1
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-09-11 21:37



Bookmark and Share


    Stella Stol
Din text är vacker
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1