Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eller fanns det ingen strand


i din mun som jag ville öppna
i en smekning sidledes
med överläppen

lade jag beslutet

var vi egentligen verkliga
eller bara någonting som föddes
i mitt huvud och trillade ut som pärlor

då du log




Fri vers av molly crayons
Läst 613 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-12 16:03



Bookmark and Share


  daniele
mycket fin poesi .... kram
2006-12-29

  Mikael Lövkvist
Varje ord räknas och vibrerar och det blir magi igen! Underbar lyrik och livskonst.
2006-12-20

    ej medlem längre
verkligen. en
pärla. mm..
2006-11-15

  baklänges
det här är perfektion.
åh.
2006-09-15

  Dilsewat
wow nära inpå!
2006-09-15

  Christer
ja...jag bara tycker om...liksom

mycket om

heja dig!
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons