Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doftar rosorna än

effektivt arbete ska det vara
det ska gå fort och ge resultat
fem dagar
gör det på 2
effektivare arbete
större vinst
bättre resultat

snabbt&smidigt då är alla glada

vem vill ha en gammal höna som inte längre lägger ägg

ledighet
är det svenska?
jag vet inte

luktar inte på rosorna längre
hinner inte

Högre Längre Starkare Snabbare
det är vårt motto

precis som OS




Övriga genrer av fannen
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-09-12 16:37



Bookmark and Share


  cogitoergosum
ja, ibland kan det vara svårt att försöka överträffa sig själv varje dag.
bra skrivet!
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum