Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissen blomma



Blommar gör din kropp
Vissnar gör din själ




Fri vers av Therés
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-09-13 00:22



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja den gör ont, brutalt ärligt, skitbra! :)
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!