Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(omförsök) förnimmelser från ett fönster..


västerfönster

mormorsspetsar
snirklar
krukas blad

blyerts blåna
samla sekretär

tilja tala
skölja såpa

vilja välva
spinna spå




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-09-13 13:31



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Påminner mig om min mormor i söder. Du fångar stämning och tid, samt känsla. Gillar dina alliterationer.
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga