Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nobbad..


längesen

källarkrog,
scen, bas, sliten sång

klirret, mynten, glaset
trappa, tak

och blickarna
hennes
och hans

igenkännande
menande
händer

handen tändaren
-you know, I like your cigarettes more than I like you!




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 174 gånger
Publicerad 2006-09-13 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga