Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i\'m not okay (i promise)


ditt blod smakar sommar ,älskling




..6, 7, 8
ditt hjärta slår och slår
..9, 10, 11
och vi räknar tystnaden
som rinner mellan våra fingrar







Fri vers av hatobjekt
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-09-13 19:07



Bookmark and Share


  brainwashed
hmm, gansk abra. inte den bästa du skrivit, men gilalr men :)
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

hatobjekt
hatobjekt