Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min djupaste längtan




den vackraste förvandlingen

har ännu att komma

över floder av brustenhet




Fri vers av abbe nilsson
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-13 19:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart skön poesi.
Bokmärke.
2008-12-29

  Neal
kort men väldigt bra !
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson