Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogshuggarnoter


Frostbiten skvattram
och stelfrusen kantarell
längs skogshuggarstigar

sonderar terrängen
i nysulad vinterkänga

hänger upp tecken
på fiolårskott

lägger en silversked
i skatornas bo.

Vänder på stjärnmossa
och Bergakungens tunga stenar

lägger en fråga
under slumrande myrors stack

kan du spåra mig
även om marken
brister under tjälen?









Fri vers av _Mian_
Läst 331 gånger
Publicerad 2004-11-16 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_