Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prolog

hjärtat är rött
och sitter till vänster
men påsarna
under mina ögon
är blå
blå är också himlen
blå är min moders
blick
men blodet är rött
blodet i frihetens mun
när naglarna blir blå
som en dystopsisk
blandning
cyanid och stål




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-09-14 02:46



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ett stänk av morbid i orden, men samtidigt gör det den komplett,
blodet i frihetens mun, klockrent verkligen!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies