Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intermezzo


kanske var det tiden, mellan
dina ögonlock
då de slöts
för att åter öppnas

kanske var det rummet, mellan
din andning
och de tunga steg
som lämnades efter

kanske var det bara jag, som såg
bara jag, som hörde

tystnaden

då allt du aldrig sade
spelades upp, mellan




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1449 gånger
Publicerad 2006-09-14 18:34



Bookmark and Share


    Max E
Tystnaden är verkligen enorm och det beskriver du helt briljant. Diktens uppbyggnad är nästintill perfektion. Det här var höjdpunkten i din lilla bok.
2007-04-12

  Nina V A
Så otroligt mjukt smekande man förs fram. Jag tycker ditt avslut med "mellan" knyter ihop texten perfekt! Vackert framfört...
Knappt man vill slita sig från känslan man förs in i
2006-10-28

    ej medlem längre
mm. hur
starkt som helst.
vackert, ömtåligt
vemod inte utan
styrka

wow
2006-10-02

  Nic
Nu har jag hamnat i denna dikt gång efter gång och velat skriva en kommentar, för den är så fascinerande, den där föraningen man har, intuitionen eller vad man vill kalla det, känslan/bristen med någon annan, Det som du uttrycker så väl med beskrivningen av ordet mellan. Och mellan mellan och mellan fanns ingenting, jag kan inte uttrycka det jag vill säga...... texten är sååå fascinernade
2006-09-22

  Bodil Sandberg VIP
SNYGGT som attan! Första versen inleder helt superbt detta poetiska intermezzo!
2006-09-20

    Oprofessionell
HELT UNDERBAR FFS.
2006-09-17

    mellanmål
Ryser av välbehag.
2006-09-16

  Osram
Ibland är det utrymmet mellan orden, det man inte säger... som hörs tydligast.
Jag gillar det här, jättemycket! =)
2006-09-15

  alfa VIP
En text om något som sker
mellan
något annat som egentligen inte händer.

Intressant!
Snyggt. Tack.
2006-09-15

    Teddy
Skön var ordet...smeker läsaren sådär som det skall vara...

Jag nickar angående dina första "mellan"....men där i slutet kniper det och jag vill inte riktigt läsa ut ditt sista "mellan"...läste den högt och upptäckte att ja...din text kan klara sig utan det....bara en liten point...från min synvinkel.

Annars bra bra och lättsmält rätt ned....
2006-09-15

  adina
mellanrummen är de viktigaste rummen.
2006-09-14

  Yvonne Vigstrand
Så oändligt vackert skrivet om hur tungt livet kan te sig.......mycket bra!
Kram Yvonne
2006-09-14

    jahapp
vackert, sorgligt...jag måste nog säga vackert igen! Gillade denna mycket!
2006-09-14

  Ms Lovecraft
Klassiskt vackert; tidlöst.
Det enda vi har är som bekant tiden och livet.
2006-09-14

  Jessica Ewa
stämningsfullt
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP