Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyret

För mig var det ännu
en grå dag på bussen
Några höll på att missa bussen,
det var en hel skolklass,
Läraren sprang, barnen sprang
busschauffören kunde inte annat än stanna och vänta
medans alla ankungar korsade gatan
Det var en hel ström av livsglädje
på väg ut till ännu ett äventyr,
det första äventyret var att
springa till bussen
Sprudlande, hoppande, skuttande
Så fylldes hela bussen till brädden
Med vad ?
Lycka, energi, vitalitet, bus, glädje
och särskilt upptäckarglädje…
Det var omöjligt att inte bli berörd
längtan efter att smaka mera väcktes
den bar jag med mig under dagen
och den transformerade min dag,
Deras gåva till sig själva…




Fri vers av lifeforce1
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-09-15 08:34



Bookmark and Share


    fina
ar det inte dit vi vill komma....oberoende av vad andra tycker....kram
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1