Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Andra Sidan

I så många liv som vi har haft
för vararandra
Olika tider har olika taft
ändå går trådar genom andra

Du kom igår och sa jag var vacker
på ett sätt som aldrig förr
Alla de mängder av traumatiska attacker
har inte gjort mig ärrad, sa du genom din dörr

Från andra sidan gav just du
det som jag frågat år efter år
Svaret kom från en annan värld nu
det jag såg, var dina många spår

Du sa mig saker innan du gick över
som jag inte tänkte på då
Nu vet jag verktygen jag behöver
att det var dom du ville jag skulle få

Visst har jag anat din närvaro
i stunder jag hamnat i ett land fantasin tänder
Jag har känt din famn och din ro
där ingen vet egentligen vad som händer

Inte heller har jag tvivlat eller undrat
och aldrig konkret vilja frågat
Inte ens när frågor ur ensamhet dundrat
har tanken på att nå dig mig plågat

Har alltid vetat varför du gick
respekterat det beslut du tog
Det syntes så djupt i din ömma blick
att livet här och nu gjorde att du dog

Igår kom du åter för ett par minuter
och mötte en förvånad själ
Gjorde det som cirkeln sluter
gav det som endast betyder väl

Du sa exakt samma sak som förrut
och nu lyssnade jag med hela mig
Jag har gjort alldeles rätt till slut
en dag, någongång möter jag åter dig




Fri vers av MuninWolflady
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-09-15 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady