Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansgång på rostiga järnvägsspår

 

(sitter i köket, skriver, små kollar på TV)

 

trodde länge att våran plast-ros i köket

var äkta tills den dag då bladen föll

 

ett mirakel

 

har männen på den Afrikanska Savannen tröttnat på bröst...

 

tanken slår mig när jag ser din nakna rygg

 

-- badrumsdörren står på glänt --

 

...jag har det definitivt inte

 

lutar mig fram - för bättre vinkel

lutar mig tillbaka - då jag nästan rammlar av stolen

tar tag i pennan igen, fortsätter skriva;

 

rätt ost till rätt...

 

---

rätt ost till rätt kvinna

till ett lyckligt liv

 

reklamen är enkel, önskar att du var lika så

 

hjärtat på en sengångare slår segare

än ett vanligt, men dock så lika Hårt

 

slaget kom över rostiga järnvägsspår

tappade nästan balansen

 

det var inte beräknat precis..

..men nu vet jag bättre

 

Så låt dem redigera mina ord

och sätta dig i huvudrollen

 

för din musik går från mun till mun

tills den stannar vid mig

---

 

när folk håller reda på en

vet jag inte om jag skall vara

tacksam eller bara gå därifrån

 

men Vet

 

efter ett ord ifrån dina läppar

skulle jag aldrig lämna din sida

 

-- granskar bladen på köksbordet --

 

 

ett mirakel




Övriga genrer av längesendan
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-09-15 14:05



Bookmark and Share


  Cyanid
Imponerande orginellt. Realistiskt romantiskt. Bra jobbat.
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

längesendan