Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte förlora mer

Jag troode att det kunde gå
Jag hoppades
Men hopp är för sådana som har råd att förlora

Jag är inte en sån




Övriga genrer av Klick_
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-09-15 16:13



Bookmark and Share


  Neal
Bra skrivet !
2006-09-16

    Bim
..och hoppet är det sista vi mister
Tänk dig att ditt hopp bara har tagit en paus.
Hälsn.Bim
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Klick_