Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter boye

låt mig vaggas till sömns
i min lilla själs nyfikenhet

låt mig se allt med stora ögon
njuta av varenda sten

låt mig ge upp i din sträva famn
och sköljas med av livet



låt mig leva igen




Fri vers av tottig
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-09-28 01:13



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
FIn!
2006-09-28

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Känner mkt väl igen längtan.
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

tottig
tottig