Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudhöst

Det långsamma varma malandet av hästens käkar.
Den hudfärgade mulen i bunken med fallfrukt.
Mössens gnisslande i köksskåpen
och hundens suckar framför brasan.
Och som en frisk kupol de färdigbrukade fältens
genomskinliga kappa av tystnad
under gässfylkingarnas avlägsnande sirener,
skogsduvornas mummel och fältharens dunsande flykt
över de tysta tiltorna.




Fri vers av HG
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-09-16 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HG
HG