Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obesvarad och olycklig kärlek är väl det mest klassiska man kan skriva om. när man själv upplevt det förstår man varför


jag hatar dig för att jag älskar dig

jag hatar dig
jag hatar dig så förbannat mycket att jag hatar mig själv
jag hatar dig för att du inte ser
varför ser du inte hur mycket jag älskar dig?
ge mig kraft och styrka

jag kräks upp min egen gråt
gråten som föjler mig när solen har somnat
men varje gång sväljer jag och tänker att det kan nog bli vi två ändå

jag får huvudvärk av alla tankar
alla förhoppningar ger mig migrän
tänk om, tänk ifall, tänk tänk tänk

jag hatar dig för att vi överhuvudtaget träffats

allt jag ser är dig
allt jag känner är dig
allt jag tänker är dig

och jag hatar det

jag hatar dig för att du inte vet att jag älskar dig
du är min prins men jag kommer aldrig att bli din prinsessa
och jag hatar dig för det




Fri vers av önska
Läst 800 gånger
Publicerad 2006-09-16 20:11



Bookmark and Share


    som du
oerhört bra och stark text!
2008-05-01

  Linda^^
Helt jävla underbar text!
Det är starka meningar som sätter sig i magen.
Och man minns så väl känslorna man kände.
SKITBRA! :p
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

önska
önska