Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för..dömarna

alla båtarna
hade lagt ut
och det var så dumt
som om förväntningarna
var mycket större än tron

stolt
vad annars
trodde du

fjärdar var du

tills dina
svaga stiltjar oroade

dina byar och stränder
-tveklösa-
söker du inte nu

-din botten och din jury
söker stenar och land

segla du




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-09-17 00:36



Bookmark and Share


  siben
Jag tycker mycket om stämningen i den här dikten. Särskilt stycke 3-5 ger mig en stark och på ett positivt sätt odefinierbar känsla
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga