Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fint och Dåligt

 

gillar

 

ord; som fattar tag om fantasin

och ruskar fram bilder, som griper

 

kollar runt omkring, kommer inte på några

så jag skriver bara:

 

fint

 

japp, det är just vad det är här

med träden, floden och cafét...

 

fint

 

ord; relationsbaserade ord som på

ett metaforiskt sätt visar livets alla krokiga vägar

 

-- ser en vacker fransyska, med korpsvart hår, gå förbi --

 

suck,

önskar att jag inte lämnat Paris.. 

 

skriver:

 

dåligt

 

nej, det går nog inte så bra för mig nu

 

dåligt

 

 

 

så;

 

fint och dåligt

 

 

(antar att det får räcka för en dyslexiker)

 




Övriga genrer av längesendan
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-09-17 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

längesendan