Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?

Åh minns du minns du?
Minns du?
Du borde
Det var så roligt den där gången

Åh minns du minns du?
Minns du?
Du vet då
När det där hände

Åh minns du minns du?
Minns du?
Gör du det?
Minns du fortfarande?



Det gör jag
och jag kämpar för att glömma.




Fri vers av Lollan_
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-09-17 21:13



Bookmark and Share


  Freya
ÅÅH,,!!
mitt i prick!!!
: D
och såklrt plus för kursivt! . : D

Fan, slutet är så bra.. : D
den här blir ett till bokmärke då.
men inte favvo, men bokmärke bokmärke
KLOCKRENT!
Du äger!!

<33

/Freya

- <3-
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lollan_
Lollan_