Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är vackert här uppe



Här är vackert, här uppe.

Högt ovan molnen där jag svävar,

ser jag ner på mitt liv.

En obetydlig liten prick,

som irrar planlöst

och uträttar ingenting.

Till vilken nytta,

när det är så vackert här uppe?




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-17 22:23



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Låter så lockande att bara få lämna jordelivet o kroppen; bara få flyta/flyga bort se allt det vackra, kravlös-viktlös...
Vackert !
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina