Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIG


Kallbrand i den själsliga ensamheten.

Ruttnar och stinker.

Ledsamt gör ont

och tankarna slåss.

Fred i mitt inre,

kan inte åstadkommas

med mindre än att det ruttna förångas

och tankarna samsas

om det liv jag skall leva.




/ Clara-Fina





Fri vers av Clara-Fina
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-09-17 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina