Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa min docka!!!


Dansa min docka!!!

...stegen kom i otakt

och agan var svidande...

Den spräckta näsans förnedring

frös blodet i hennes ådror till is

och hon dansade inte mer.

Hon hade ändå aldrig velat dansa.




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-17 22:36



Bookmark and Share


    Suicide
underbart, vackert, sorgset, men endå en skildring från den verkliga världen.
sluta aldrig skriva älskar dina texter!!
2006-09-28

  Teresia Ridell
Grymt, starkt skildrat !
Känns genom värmen.
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina