Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens


smärta är inte ordet smärta
som genom lätta kontrollerade fingerrörelser
på ett tangentbord gjort av plast och andra saker jag inte förstår
nått dig





Fri vers av zapatista
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-09-17 23:49



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
du fångar en känsla så otroligt bra!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

zapatista