Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt egna placebo paradis

I Vinfyllda dalar
står allt i blom
Där diamantgnistrande forsar
bryter vinterns gömda is

I Vinfyllda dalar
Finner mörkret ingen ro
Här ekar fortfarande
kyssars tysta oskuld
i fullsatta salar




Fri vers av crow_boppe
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-09-18 01:44



Bookmark and Share


  Maud Li
Två sidor av samma mynt...
Jag tycker om hur du beskriver dem. Den ironiska titeln slår hos mig an en sträng av moll, som påverkar min uppfattning av texten. Kort och koncentrerat!
Maud
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

crow_boppe