Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla svarta solar


solen har gjort ont i år

och jag kan
fortfarande
mobilnumret utantill;
hon jag älskar
hatar

och jag
behöver en ny sol
för världen går under
imorgon

och inatt
sjunger den
för mig

världen
solen
telefonen




Fri vers av Robert W
Läst 656 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-20 13:22



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
solen har gjort ont.
hon jag älskar hatar

gillar upplägget
och sammanbindningen av
de tre elementen.
nice.
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W