Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade fel

Jag var dum som vågade tro, när jag egentligen visste.
Det var du, inte jag
Ibland känns det som att jag hoppas, bara för att bevisa att jag har fel.




Övriga genrer av Klick_
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-09-18 16:31



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
rullande tankar! 5!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Klick_