Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska få er att lyssna

Jag ska få er att lyssna
Jag ska få er att tystna
Jag är cirkusdirektör
Jag är ökänd för mitt humör
Och det här är Cirkus PPQ
Det som är, är här och nu


Förlåt att jag inte kan vara still
Fast det kanske skulle gå om jag bjöd till
När jag tänker efter tror jag inte att jag vill
Jag leker med pennan i min hand
Jag skriver, och sprider det över vårt land
Jag leker med pennan så som hon lekte med mig
Jag leker med tanken på att ringa dig


Jag sitter inte still, jag vill synas och höras
Om jag inte får dte tror jag att jag kommer förgöras
En klubb för inbördes beundran, jag gillar dig
Äh säg som dte är, kom hit och knulla mig
Jag reser mig upp så jag ska synas mer
Jag väsnas och jag stör allt fler
Men jag vill synas, jag vill att ni ska se mig
Om du vill, så knullar jag gärna med dig

Vad gör man inte för lite uppmärksamhet
jag skiter i om ni tror jag är från en annan planet
För jag tänker synas, jag vill synas, och höras
Om jag inte fick det, så skulle jag förgöras
Tyst, jag ska få er att lyssna
Lyssna, jag ska få er att tystna

Kan ni höra upp, hallå hör upp
Det här är min poetiska lilla kup
vad i helvete det kan inte vara sant
Får man göra så där, gör likadannt
Man ska inte bära all skit inom sig
Jag är här för att jag vill nå dig
Tror ni verkligen jag vill passa in
Jag är en missanpassad jävel, och jag är din
Här är min, du kan få smaka på min
Om jag får smaka på dig,låt mig smaka
det ska fan mycket till om den ska slakna
Är det inte det du vill ha, något vettigt som står
Jag skriver ut det på insidan av hennes lår
snälla alla ni där ute kan ni tystna
Jag har ett behov av att ni lyssnar

äh skit i det då !!!!!!!!!!!!!!




Fri vers av PPQ
Läst 600 gånger
Publicerad 2003-12-12 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ