Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äh. jag fick gå och stänga det själv


Gud? Kan du stänga fönstret. jag fryser

gud skriker och hon spelar
det hon gör bäst
jag fryser

sockersöt klubba i körsbärsfärg
godis och politik

myggorna är på avstånd
inte farliga alls

chasa inte iväg mig
det gör ont

tro det eller ej

blommorna vissnar ikapp

gud, kan du stänga fönstret?
jag tänker inte fly idag
jag har det bra här




Fri vers av fannen
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-09-18 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum