Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Karlsson

Känner du herr Karlsson?
Han som är sådär lite annorlunda.
Ja just, det är han i fula kläder
ja han som luktar illa.

Känner du herr Karlsson?
Han som är sådär lite annorlunda.
Ja han bor själv därborta,
därborta i det konstiga huset.

Känner du herr Karlsson?
Han som är sådär lite annorlunda.
Undrar om han äter barn.
Inte äter han väl barn?

Känner du herr Karlsson?
Han som är sådär lite annorlunda.
Jag önskar jag kände herr Karlsson.
Då skulle han inte skrämma mig mer.




Fri vers av Masken
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-09-18 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken