Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Barn

Liten, obetydligt liten.

Ensam, fruktansvärt ensam.

Man, går förbi utan att se.

Man, går förbi utan att le.

Ensam så obetydligt ensam.

Rörelse utan liv. Känslor utan mening.

Liten så väldigt liten.




Fri vers av Masken
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-09-18 18:40



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Denna var bra
sorgset stark
2006-10-01

  Fiiipe
Åhh :''o Så himla fin :) Jag kommer tänka på den där så fort jag går förbi ett litet barn..
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken