Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stannar

Om du förstod vad jag sa
om du visste var jag var
hur långt jag kom
det var som
att jag alltid ville stanna kvar

Om du var här
där jag är
om du ser
vad som sker
att jag alltid ville stanna kvar

Varje stund, blir för kort
om du inte ville bort
Om du stannade kvar
om du visste var jag var
att jag alltid ville stanna kvar




Fri vers av Masken
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-09-18 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken