Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du går

Det känns så underligt, så vemodigt, ikväll
Ingen sol vi ser så om du stannar kvar
Det blir åter höst igen och även då

Jag är trött igen och om du kan se
Det blir åter höst igen och även då
Om du bara var här om du bara kan förstå

Luften blir tung igen
och jag vet att du ska gå
Det blir svårt att andas
och jag vet att du går.

Det går så fort, jag hinner inte med
Du lämnar mig för fort och jag hinner inte med
Om du bara var här om du bara kan förstå




Fri vers av Masken
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-09-18 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken