Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans Brev

Om du tar i mig så darrar jag.
Det behövs inte mer.
Jag skulle darra som ett asplöv om du tog i mig.
Att du inte gör det gör känslan ännnu större, förväntningen blir olidlig.
Om du tar i mig så ska jag darra som ett asplöv.
När du låter mig njuta ska jag njuta.
Jag längtar tills du ska låta mig njuta....




Fri vers av Masken
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-09-18 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken