Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbilder


Ditt ansiktes konturer finns på mina fingertoppar.

Jag knyter nävarna

och känner hur vacker du är.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-09-18 21:09



Bookmark and Share


  Nära
Den får mej att gråta
2006-10-03

  Björn Donobauer
Var för sig
minns mina fingertoppar
Ingenting
men ihopförda
flyter din honung
i mig
2006-09-19

  Hans w-art Westlund VIP
jag gillade den här

den var vacker vemodig
och snudd på ironisk

kunde se en boxare framför mig
2006-09-19

  Clara-Fina
Kommentar till Cathys kommentar! Jag vill gärna dela med mej av ett svar som Cathy skrev till mej som svar på frågan om vad en hibblahibblatext är för något och då skrev hon så här:
"superhalifragilistikhexikalidosen-text såklart! :-))) eller en text som är så bra så alla mina ord försvinner bort i ett stort glädjemoln! så liksom:-)"

Så nu vet ni go´vänner vad en hibblahibblatext är...*storleende*!!! / Clara-Fina
2006-09-18

  Bodil Sandberg VIP
Ansiktets linjer fångade i en varm hand som aldrig släpper dom....en härlig dikt!!!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina