Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven oktober 2004..


Aldrig mer

Står bredvid din säng

Ser på dig

Dina slutna ögon

Sträcker ut handen

Dröjer med fingertopparna mot din kind

Hör dig sucka

Le i sömnen

Lycklig, i drömmarnas värld

Vänder mig om och går

Kommer aldrig tillbaka




Fri vers av Nattiz
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-09-18 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin dikt!!
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz